Little Vex & Regulje

 

Little Vex, punim imenom Vedran Šimunec, je mladi glazbenik iz Siska i zaljubljenik u reggae glazbu. Počeo je kao bubnjar, ali ga je put odveo i prema drugim instrumentima, pa se može reći i da je multiinstrumentalist. Do sada ste ga mogli viđati po ulicama hrvatskih, ali i europskih gradova s akustičnom gitarom i usnom harmonikom oko vrata kako svira poznate reggae/ska obrade. Surađuje je i sa zagrebačkim One Dreadom s kojima nastupa u akustičnoj varijanti toga benda. Ove godine po prvi puta oko sebe okuplja bend koji si je sam dao naziv Regulje i zajedno kreću radit’ klupske svirke te počinju i s autorskim radom. A tko su Regulje? Regulje su šesteročlani bend u kojem sviraju Sven na klavijaturama, Hrvoje na bas gitari, Juran na lead gitari, Matej na bubnjevima te Antonija i Dario kao back vokali. Little Vex & Regulje za sada sviraju poznate reggae i ska covere (Bob Marley, Manu Chao, Dub fx, Rebelution…) ali polako kreću i u autorske vode te najavljuju svoj prvi singl već ove godine.

Kako su većinom iz Siska, ova mlada ekipa je u Skwhatu već svirala. Ako ste ih slučajno propustili, novu priliku za čuti ih imat ćete već 29.9.

 

 

Poslušati i pratiti ih možete preko Little Vex facebook profila!

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*