Felver

 

 

Glavna zvijezda MUF-ovog elektroničkog petka ove godine je Marijan Felver, legenda hrvatske klupske scene.
Njegova važnost kroz gotovo 30 godina aktivne karijere ne može se zanemariti – Felver nije samo DJ, već je scenu zadužio kao domaćin, promotor, organizator i vizionar.
Mnogi su ga mogli čuti i kao suradnika emisije Deep FM i glazbenog urednika na kultnom Radiju 101.
Većina Felverovog umijeća seže iz njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po svom alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Stereo Studio od svog početka 1998. godine ugostio je mnoga legendarna imena house scene, a među njima su i Dixon, Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C… Upravo je Stereo Studio vinuo Felvera među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend.
Neki od poznatih projekata uz navedeni Stereo Studio su Cosmic Disco u Aquariusu, Wiggle party u londonskom Fabricu, Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masters te posljednjih godina s kolegom DJ Dixonom organizira Stereotip.
Osim što Felver i Dixon za nastupe probiru glazbene protagoniste s lokalne i međunarodne scene, događanja su pomno praćena svjetlosnim i umjetničkim izričajem na najatraktivnijim lokacijama u regiji, a ulaznice za Stereotip razgrabe se u svega nekoliko sati, i često su najpoželjnija roba na tržištu.

 

 

Dođite na MUF i naplešite se uz Felvera!
Poslušati i popratiti ga možete na Soundcloudu

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*