MUF – Subota, 23.9.

Osnovni program MALI URBANI FESTIVAL 2017

 

Subota 23.rujan 2017.

 

web

 

10:00 – Street art program

– Street art / Grafitiranje kluba
Početak rada na uređenju pročelja zgrade Kluba SKWHAT od strane nezavisnih grafitera, predstavljnje dosadašnjih radova; Grafit kultura forum panel – ‘Sisak nekada, Sisak danas’
.

Opis programa:
U okviru Street art programa na ovogodišnjem Malom Urbanom Festivala ugostit ćemo sada već poznate sisačke grafitere Neman i Soul, koji će za naš mali klub učiniti velika djela. Radi se o oslikavanju pročelja Kluba mladih SKWHAT koji je predodređen za uređivanje na godišnjoj bazi i to upravo za vrijeme trajanja MUF-a. Ove godine pripremaju jednu zanimljivu ”polarnu” priču s kojom će svakako prikazati vještine grafitiranjem sprejevima, a našem klubu pružiti priliku da nosi još jednu lijepu sliku. Oslikavat će se od 10:00 sati i svi su pozvani da promatraju i ako budu dobri, i sami se okušaju u kreiranju grafita.
Mjesto radnje je Klub mladih SKWHAT, Park Perivoj Viktorovac 0, Sisak.

14424832_1140171746077717_7056958311943195010_o

 

Sportski program

12:00 – ‘Official Sisak Skate i Bike Jam’ – Prvi sisački bike i skate jam + predstavljanje projekta ”Sisak SKate 2018” – Sisak skate park.

Opis programa:
Prezentacija projekta ”Sisak SKate 2018 ”, planova za 1. Sisak skate turnir 2018. ; Last man standing; Skateboarding promotion – promocija skateboard sporta i disciplina; Tehnical part promotion + komentari i objašnjenja tehnika; Free time druženje uz vožnju; Game of skate turnir; Olie/bunnyhop kontest; DJ; Promo nagrade.
Lokacija: Sisak Skate park, Ciglarska graba – Ul. Barice Rapić 2, Sisak.

Edukativni program

16:00 – Book Club meets YOGA: chill and health zone
Prva cjelina programa: Predstavljanje yoge, discipline vježbanja za zdravlje. Predstavljanje Padma Yoga Sisak. Premijerno vježbanje sa sudionicima;
Druga cjelina programa: Predstavljanje Book kluba kroz koncept opuštanja u prirodi; Treća cjelina programa: Martinin biljoberni kutak – Alter je bolji od partija

Opis programa:
Studio PADMA Yoga Sisak će nam u predivnom prostoru šumice na viktorovcu pokazati zašto bi se trebali baviti yogom, zašto je ona dobra za naš um te sukladno tom i naše zdravlje, pokazati nam neke od brojnih vježbi te predstaviti svoj studio s mogućnošću upisa.

Volite dobru priču? Volimo i mi, stoga nam se pridružite u opuštajućem okruženju i otkrijte vašeg novog najdražeg autora/icu. U sklopu ovodišnjeg MUF-a Skwhat Book Club nudi personalizirane književne preporuke, a ako priču pak više volite krojiti sami, imat ćete se priliku okušati na kratkoj i slatkoj radionici grupnog pisanja.  Voditelji Igor Milković i Tilen Hedžet usmjeriti će vas putem zabavnih igara kroz proces timskog pisanja u kojem je suradnja jednako bitna kao i mašta.

Alter je bolji od partija  – Subotnje popodne provodimo u prirodi gdje uz veselu biljoberku Martinu Mladenović upoznajemo svijet samoniklog bilja te od njega radimo sirove zelene sokove (samo za one hrabrih nepca!), a zatim i kozmetičke macerate i mazalice! Učit ćemo proces maceriranja bilja u ulju te iz tog simbiotičkog pripravka uz dodatak eteričnih ulja izrađujemo kremu za lice, cice i guzice.

Cijelokupni program će se provesti od 16:00 sati u prostoru perivoja Viktorovac.

 

16:00 – Izložba ‘This town needs posters’
Nastavak izložbe umjetničkih radova skupine kreatora postera

 

Glazbeni program

22:00 – Rock glazbeni program u Klubu mladih SKWHAT
Nastupaju:

Edo Maajka
Abop
She Loves Pablo
Saučešće

 

12015024_899911063468596_434542971189682644_o

Pokrovitelji Malog Urbanog Festivala 2017 su: Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija i EuroArt 93.

 

Program – petak

Program – nedjelja

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*