Kristijan Molnar

Kristijan Molnar 2 (Maiko Sakura Photography)

Kristijan Molnar je čovjek koji stoji iza slavnog beogradskog radio showa “Christallization”. Kristijanovi koraci prema elektroničkoj glazbi počeli su prije više od 10 godina, 2006., nakon pobjede na natjecanju za DJ-e kojeg je organizirala lokalna radio postaja. Na temelju te pobjede, Kristijan je kao nagradu dobio vrijeme u dnevnoj radijskoj emisiji, a 2010. potpisuje ugovor s radijom AS FM, najslušanijom radijskom postajom u Novom Sadu. Bez obzira na to radi li se o discu, deep technu, new waweu ili neobičnom houseu, “Christallization” emitira glazbu budućnosti kroz fuziju ritmova plesne glazbe pristiglih ravno s plesnih podija diljem svijeta.

Kristijan je nastupao po cijeloj Europi, uključujući Dance Arenu EXIT Festivala, beogradski MAD, i gaže u Francuskoj, Švicarskoj, Hrvatskoj i na Cipru. Do sad je dijelio DJ pult s facama kao što su Rødhåd, Bjarki, svemoćni Morhopsis, a samo u proteklih nekoliko godina rasturao je densflorove rame uz rame s velikanima kao što su Dixon, Âme, Jeff Mills, Job Jobse, Red Axes, David August, Sandrino, Kim Ann Foxman, Jennifer Cardini i Daniel Baughman.

Kristijan je također započeo seriju partija pod nazivom “Bittersweet”, dok u isto vrijeme vodi beogradski odjel popularnog Felverovog i Dixonovog projekta “Stereotip”.

 

Links:

www.christallization.rs

www.soundcloud.com/kristijanmolnar

www.facebook.com/djkristijanmolnar

 

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*