EKSKLUZIVNI INTERVJU: Saučešće!

Saučešće je mladi hrvatski horror pop-punk bend iz Zagreba.
Nakon ovoliko epiteta morali smo provesti ozbiljan razgovor s njima uoči MUF-a…

 

12936569_745021645600088_4137133934369144162_n

Bok dečki, čujem da dolazite u Sisak!
Imate priliku predstaviti se hordama mladih pop punk gotičarki – sve žele saznati kada ste nastali?
Za lakše stalkanje trebamo i imena…

Bok! Jest. istina je da ćemo se zasigurno predstaviti tim pop punk gotičarkama jer zbog njih ovo sve i radimo (nećemo se lagati). Nastali smo prije mnogo godina (više od nekoliko), a imena su nam Felipe, Perica i Deeda.

 

 *Anjin identitet poznat redakciji

Imate već neke kilometraže u nogama, u kojim ste sve bendovima svirali?
Jeste li prije s njima ili bar solo posjetili Sisak?

Definitivno, svi smo preko 30 godina stari. Sviramo/li smo u vašim najdražim bendovima Pičke Vrište, Dolibasija, Mašinko, FrAkTuRa MoZgA. Ja sam s Frakturom nekoliko puta svirao u Skwhatu, Felipe i ja smo nekad davno snimali demo za jedan treći bend u PLAVOJ KUĆI i lijepo se proveli i napili na kolodvoru. Imate lijep grad. Bio je i neki fast food gdje su se radili sendviči od parizera za 7 kn tak neš, to je bilo ekstra. Svima koji su prvi put preporučam čilanje uz rijeku ili ispred Skwhata. Perica i ja smo se prvi put družili intenzivnije ispred tog kluba.

 

 

Teme su originalne za hrvatski punk, što vam je inspiracija? Što mislite o usporedbi s hrvatskim emo-Misfitsima?

Inspiracija dolazi prvenstveno od Sotone samoga, ali ima i veze s našim ljubavnim usponima i padovima, te depresijama koje sa sobom nosi život. Bez depresije nema Saučešća. Što se tiče usporedbe MOŽE!

Sprema li se nekakav novi album, hoćemo nešto novo moći čuti u Sisku, pošto stare znamo napamet?

Prve 2-3 stvari će biti nove čisto da ispunimo setlistu i uštimamo se kako spada, a onda kreće artiljerija hitova (hvala bogu/vragu sve naše su takve) i laganini ispijanje alkoholnih napitaka. Album se sprema ali valja napomenuti da smo zadnji snimali SAMO 3 godine. Sljedeći album možete očekivati oko 2022 najranije…

 

 

Za kraj, imate li neki ozbiljniji plan za ovaj bend il je najvažnija zajebancija i dobar (s)provod?

Mi smo MRTVO ozbiljni u vezi naše muzike, ako netko to ne shvaća to je njegov problem, ali definitivno nismo protiv dobrih sprovoda!

Vidimo se u Sisku!

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*