Design Your Job projekt

Zanima te web i/ili grafički dizajn? Želio/la bi povećati svoju kreativnost ili svoje tehničke vještine bilo u svrhu razonode ili povećanja mogućnosti za pronalazak zaposljena u IT sektoru?

 

Capture

 

Ako je odgovor potvrdan i ako živiš na područiju Sisačko-moslavačke županije, pozivamo te da se za sada pred-prijaviš na besplatne radionice web i grafičkog dizajna koje će početi od sredine rujna. Sve što trebaš učiniti je: prije 15.8.2017. poslati mail-om svoje ime i prezime, godine, mjesto gdje stanuješ i za koju si temu zainteresiran/na (web ili grafički dizajn), a moguće je prijaviti se za obje teme / kursa.

 

Vrijeme planirano za održavanje radionica je od sredine – kraja rujna do sredine prosinca 2017. godine i to u Sisku, Petrinji, Glini, Topuskom, Hrvatskoj Kostajnici i Kutini. Uvjet za održavanje radionice je formiranje grupe sudionika a ta grupa mora brojati najmanje 15 mladih osoba starih od 15 – 30 godina.

 

Posebno pozivamo i prednost dajemo mladima koji su nezaposleni (prijavljeni u evidenciju HZZ-a), osobe sa invaliditetom i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi ili mlade koji su odrasli u udomiteljskim domovima / državnim institucijama.

Ukupno će biti 12 radionica, a predviđeni tempo je po 1 radionica od 90 – 120 minuta tjedno uz domaće zadaće između dvije radionice. Neće uvjek biti zadaća i moguća je djelomična fleksibilnost u provedbi radionica što se tiče termina.

 

Napominjemo još jednom da su radionice BESPLATNE i da će svi sudionici imati podršku mentora tijekom cijelog ciklusa obuke.

Molimo sve zainteresirane iz SMŽ da nam se pred-prijave do 15.8.2017. na mail projects@skwhat.com

Nakon 15.8. objavit ćemo javni natječaj za sudjelovanje. Oni koji se pred-prijave imat će prednost pri selekciji a svaki kandidat će morati proći 2 selekcijska kruga i popuniti prijavni formular.

 

Veselimo se zajedničkom radu!

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*