Poziv na sudjelovanje u Erasmus+ projektu “SHAKE MI CITY” talijanske organizacije Tempo per l’infanzia.

 

Krajem lipnja i početkom srpnja, točnije od 27.6. – 5.7., u Italiiji u mjestu Gandellino (nedaleko od Milana), talijanska organizacija Tempo per l’infanzia provodi projekt pod nazivom “SHAKE MI CITY” u kojem je KUMS partner. U pitanju je Erasmus+ projekt koji se fokusira na razmjeni iskustava te edukaciji u radu sa mladima na području umjetnosti i umjetničkog izražavanja. U projekt će biti uključeno 52 mladih iz 5 zemalja Europe (Italija, Belgija, Rumunjska, Portugal i Hrvatska).
Hrvatska grupa sastoji se od 7 sudionika od 16 do 23 godine i dva voditelja grupe.
Neki od ciljeva projekta su: Uključivanje sudionika u interkulturalno iskustvo kroz debate i radionice, ponuditi sudionicima mogućnost istraživanja svojih talenata i kreativnosti, potaknuti tolerantnost između drugih kultura, organizirati zavšni događaj (Festival europskih građana kroz umjetnost i kreativnost).
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se putem prijavnog obrasca prijave najkasnije do 5.6. do 23:59.

 

http://goo.gl/forms/Q2J5gAx0br


Radni jezik projekta je engleski što smatramo prednošću budući da će mladi iz Hrvatske i ostalih zemalja partnera tako imati priliku komunicirati na engleskom jeziku i tako dodatno povećati svoje znanje i kompetencije u izražavanju.

Projekt financira Europska Komisija kroz program ERASMUS +

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*