Istraživanje o potrebama mladih!

PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s Gradom Siskom i Koordinacijom udruga mladih Siska, do kraja mjeseca veljače nastavlja s provedbom Istraživanja pod nazivom:

”Društveni položaj mladih i važnost aktivnog sudjelovanja mladih u društvenim procesima u gradu Siska”

U okviru projekta ”Aktivni za zajednicu” koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+  Ključna aktivnost 3, te projekta ”A-LA” (A lokalni aktivizam?) financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih a koje provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, nastavlja se s provedbom Istraživanja o potrebama mladih započetog krajem studenog 2014.

Isto tako, navedeno istraživanje se provodi u okviru projekta Grada Siska ”Gradski program za mlade Sisak” koji je financiran kroz natječaj za izradu Lokalnih programa za mlade, Ministarstva socijalne politike i mladih, kojeg Grad Sisak provodi u partnerstvu sa Koordinacijom udruga mladih Siska.

U svrhu prikupljanja informacija na bazi ciljane skupine mladih od 15 do 30 godina starosti, Istraživanje se nastavlja i u sljedećem razdoblju, do kraja Veljače 2015. godine.

Kako bi na kraju istraživanja dobili što opširniji spektar odgovora, sukladno pitanjima unutar anketa, nastavak istraživanja je usmjeren na populaciju mladih između 19 i 30 godina starosti.

Ovim putem pozivamo sve mlade u dobi od 19 i 30 godina starosti, da izdvoje nekoliko minuta za ispunjavanje ove kratke ankete te nam pomognu u istraživanju i u konačnici s prikupljanjem podataka o potrebama mladih na razini grada Siska.

Anketni upitni se nalazi ovdje, odvojite nekoliko minuta vremena i prižite nam nekoliko informacija kroz postavljena pitanja.

U naprijed Vam zahvaljujemo.

PRONI Centar za socijalno podučavanje
Ured Sisak

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*