Poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu “Articipants” Koordinacije udruga mladih Siska (KUMS)

Početkom siječnja KUMS kreće s provedbom projekta “Articipants” – ERASMUS + projekta koji se fokusira na izražavanje mladih kroz kulturu. U projekt će biti uključeni mladi od 15. do 26. godina sa smanjenim mogućnostima u područjima kulture i obrazovanja kako bi osvijestili prednosti i izazove različitosti na svojim osobnim i razinama svojih udruga. Od 4. do 10. siječnja 2015. KUMS će tako ugostiti mlade iz Hrvatske, Mađarske, Italije, Turske i Litve kako bi sudjelovali u aktivnostima vezanima za umjetnost i aktivnosti na otvorenom kroz koje će se baviti konceptom i pojmom različitosti, ukazujući na sličnosti i razlike te rezultate koje iz toga mogu proizaći. Cilj projekta je osvijestiti mladima pojam različitosti kao nešto što nas obogaćuje te kroz umjetnost potaknuti mlade da izraze svoju kreativnost.
Pozivamo zainteresirane da se putem prijavnog obrasca u nastavku dokumenta do najkasnije 24. prosinca prijave za sudjelovanje i to na način da ispunjeni obrazac pošalju na e-mail: projects@skwhat.com. Obrazac je priložen na dnu ovog teksta.
Radni jezik projekta je engleski što smatramo prednošću budući da će mladi iz Hrvatske i ostalih zemalja partnera tako imati priliku komunicirati na engleskom jeziku i tako dodatno povećati svoje znanje i kompetencije u izražavanju.
Projekt financira Europska Komisija kroz program ERASMUS +, prema aktivnostima “Učenje mobilnosti pojedinaca”, a kroz tip aktivnosti “Razmjena mladih”. Ukupna vrijednost projekta je 11.805 eura (približno 90 000 kuna).

Sadržaj ove publikacije odražava samo stav autora iste, NA i Europska komisija nisu odgovorne za sadržaj i korištenje istaknutih podataka.

ARTICIPANTS – Application form

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*