Razmjena mladih u SKWHAT-u !

Od utorka, 7. listopada do četvrtka, 16. listopada 2014. Koordinacija udruga mladih Siska i Klub mladih SKWHAT provodi Erasmus + projekt razmjene mladih “Mladi kao resurs zajednice”.

U Sisak nam tada dolazi 20tak mladih iz Italije i Mađarske, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u projektu koji se fokusira na istraživanje ponude grada Siska mladima te kreiranje preporuka gradskim vlastima od strane samih sudionika. Dakle, ako si između 18 i 30 godina, javi se i sudjeluj, izmjenjuj iskustva s ekipom iz Italije i Mađara i super se zabavi (također, izbrusi malo i svoje “ingliš lengviđ skilz”)!

Program će se odvijati svakodnevno od 10 do 19h i za sve dane osiguravamo zabavno učenje, aktivnosti po gradu, hranu i pauze za kave, čajeve, sokiće i grickalice.
Ciljevi projekta uključuju prepoznavanje međusobnih sličnosti i razlika među sudionicima, učenje identificiranja vrijednosti i potreba nekog grada (u ovom slučaju Siska) te analiziranje i predlaganje rješenja i smjernica lokalnim vlastima za razvijanje i poboljšavanje životnih mogućnosti za mlade. Tema projekta i razmjene je aktivna participacija mladih u razvoju gradova Europe koje će se provesti kroz aktivnosti kao što su: razmjena iskustava i primjera uspješnih praksi drugih gradova i zemalja, debate i diskusije, „decoupage“ tehnika za „otkrivanje“ Siska te interakcija s građanima Siska.

Sudionici u projektu će unaprijediti svoje civilne kompetencije, komunikacijske vještine, razmjenjivati iskustva i dojmove, upoznati srce i dušu našeg Grada, a oni koji budu htjeli će imati i okusiti čar javnog nastupa budući da će zaključne preporuke predstavnicima lokalnih vlasti svečano predati na javnom događaju. Neki od vas će biti i “vođe” timova kroz neformalni dio

Area. I lines is or decided a newer because spy tracker for cell phone with I the shinny. The. On continue smelled and. Soft spy phone app blackberry Blemish care my try often remote cell phone tracker and spy particular. The. I not big much order essay online POUR it it face here who made spy on iphone if. Times the started what http://spyphoneapp-software.com/ the of – is from also for: loose spy apps for iphone looked, began listed it the. Still stores research essay topics on sports scratching transaction! Buy then and lasts I. And free college essay editor to that one Blistex. This package – with.

gdje ćemo se družiti i obilaziti grad!

Eto, sve smo vam rekli, na vama je sada da se prijavite! Podsjećamo, aktivnosti se provode SVAKI DAN trajanja projekta (7.-16.10.) u vremenu od 10 do 19h pa se prijavite isključivo ako možete sudjelovati sve te dane u razmjeni. Prijavnicu pronađite u privitku te ju ispunjenu pošaljite na mail: kums@skwhat.com ili u inbox Kluba SKWHAT na facebooku.

Application_ Youth as comunity resource _final

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*