Radionica čajeva @ Klub SKWHAT

tea_in_different_grade_of_fermentation

Čaj je odavno prestao biti napitak koji pijemo samo kada smo prehlađeni – piju ga svi , u raznim prilikama i u svako godišnje doba. Postoji više od 500 vrsta čajeva i bezbroj čajnih pripravaka od raznoraznih ljekovitih biljaka.

Ako ste ljubitelj čaja i želite upoznati nove kulture, rituale i otkriti nešto novo o ovom jedinstvenom napitku dođite na radionicu gdje će vas voditeljica Martina Mladenović uvesti u interesantni svijet okusa i mirisa čaja.
Objasniti će vam od kuda dolaze najkvalitetniji čajevi, kako ih prepoznati i kakve su razlike u pripremanju npr. zelenog, bijelog i crnog čaja. I još mnogo toga.

Čaj je užitak, navika, druženje i doživljaj.
Pridružite nam se u klubu SKWHAT 24.02 na prvoj radionici čajeva od nekoliko u nizu, upoznajte druge čajoljupce i educirajte se o toj zanimljivoj temi kroz ugodnu atmosferu.

Radionica je besplatna, a održavati će se svaki ponedjeljak u vremenu od 18:00 do 19:30 sati. Prijavnice će se moći ispuniti po dolasku na radionicu, a služe kako bi voditelji imali uvid u to koliko će biti polaznika radionice kako bi se mogao složiti kvalitetan i ispunjen program.

Vidimo se u SKWHATu!

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*