Radionica krojenja i šivanja @ KLUB SKWHAT

Uz voditeljicu Tihanu Ljubojević uđite u svijet igle,konca i šarenih tkanina!
Radionica krojenja i šivanja počinje 11.02. i održavati će se četiri puta u mjesecu (utorkom i četvrtkom) u vremenu od 18:00 do 20:00 sati. Dođite i u kroz ugodno druženje saznajte kako i što sve možete naučiti te si po završetku radionice sami krojiti haljine,košulje ili torbe kakve vidite na internetskim portalima i baš si želite jedan takav komad.

Tijekom trajanja radionice polaznici će se upoznati s vrstama tkanina, stječi znanja i vještine koje će im omogućiti da po završetku samostalno obavljaju sve vrste prepravaka/izrade, te dekoriranja odjevnih predmeta i modnih dodataka.

Radionica je besplatna i možete, ali ne morate donesti svoj materijal ili pribor jer ćete sve moći pronaći u klubu.Prijavnice će se moći ispuniti po dolasku na radionicu, a služe kako bi voditelji imali uvid u to koliko će biti polaznika radionice kako bi se mogao složiti kvalitetan i ispunjen program.

Vidimo se u SKWHATu!

sew

Komentari: 2

  • Poštovani,

    da li ćete ponoviti ove radionice šivanja i kada, budući da sam tek danas vidjela da se održavaju, a ne bih htjela upasti u sredinu tečaja?
    lp,
    Sandra

  • Pozdrav Sandra!

    Ovako, svi su pozvani doći, a i tek je održana jedna u nizu tako da niste puno ni izgubili. Sljedeća će biti 25.02., početak u 18:00 sati.

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*