PROGRAM MALOG URBANOG FESTIVALA (MUF10)

Srijeda, 22.05.2013.

 • Otvorenje festivala: Izložba MUF-ova  Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak – Odjel za odrasle,  19:00 sati

Četvrtak, 23.05.2013.

14:00 – 19:00

 • Live act oslikavanje, prezentacija radova – akademski slikar Miro Župa

Već drugu godinu za redom, Klub će oslikavati naš prijatelj Miro Župa. Ovaj akademski slikar i legendarni član još legendarnije strip grupe Komikaze svojim simpatično-fantazmagoričnim stripovima postiže sve veću popularnost.

18:00 – 19:00

 • Izložba i prezentacija radova FOTO radionice Kluba SKWHAT

19:00 – 22:00 

 • ”Scena” Sisak: upoznavanje s dosadašnjim radom + kazališna predstava ”Sveta Tea”

Petak, 24.05.2013.                          

14:00- 19:00

 • Izložba fotografija Dorijana Šipuša ”Ja, Vi, Oni”

Dorijan Šipuš, mladi član Fotokluba Siscia Obsura, rođen je u Sisku 14.02.1994. godine. Bavi se pretežito portretnom, ali i koncertnom, kazališnom i fotografijom pejzaža. Do sada je izlagao u sisačkoj galeriji Siscia Obscura, prostorima udruge Alfa Albona u Pazinu, galeriji Principij u Rijeci u organizaciji Fotokluba Rijeka te u galeriji Placa u Sv. Lovreču u sklopu natječaja PhotoCITY 2013. Njegove su fotografije korištene u prospektima za kazališne predstave ”Noć velike sezone”i ”Republika mašte”, na stranicama surf rock grupe The Bambi Molesters te na stranicama časopisa Vogue Italia.

 • Izložba stereofotografije (čitaj: analogna 3Dfotografija) i analogne fotografije, radionica Stereofotografije Zagreb SC

Fotografije su nastale usklopu radionice stereofotografije održane u Studentskom centru Zagreb u ožujku 2013.

18:00- 21:00

 • MUF movie  night, revija amaterskih i eksperimentalnih filmova + premijera dokumentarnog filma ”Blokada”  Igora Bezinovića

Kratka revija amaterskim i eksperimentalnih filmova mladih autora koji djeluju u sklopu Klubvizije SC, Akademije likovnih umjetnosti Zagreb, Akademije primjenjenih umjetnosti Rijeka te B.A.K.A. kolektiva i nezavisnih autora.

MUF-ov movie night, ove godine ima posebnu čast ugostiti hrvatsko premijerno prikazivanje dokumentarnog filma ”Blokada”, Igora Bezinovića, koji ocrtava događaje oko studentske borbe započete 2009. godine.

Nakon prikazivanja na nizu dokumentarnih festivala, u suradnji s produkcijskom kućom Restart, ovaj izvanredni film dolazi u Sisak.

20:00 – 00:00 na otvorenom ispred Kluba SKWHAT

Reggae Crew Sisak

Reggae/Roots/Dub/Dubstep

23:00 

ELECTRONIC MUSIC PARTY unutar Kluba SKWHAT

Line up:

 • Mischa (Žu)
 • Dali B (Sk)
 • Blacksmith
 • S&C

 

Subota,25.05.2013.

14:00 – 19:00 sati

 • Prodavalica
 • Turniru stolnom tenisu 

19:00 – 21:30 sati

Rock program na otvorenom:

 • Ugovor s vragom
 • Balmora
 • Bender
 • Flow Master

 

 22:00 

MAIN ROCK program u Klubu SKWHAT od 22:00 h

 • Pasi (Rijeka)

Ovaj riječki punk-rock bend osnovan je davne 1996. godine, a bendu su dali ime vodeći se gramatičkom netočnošću množine od ”pas” pa otuda ”A” u Psi. Ustaljeni u četveročlanoj postavi iza sebe imaju mnoštvo vjernih fanova te pregršt odsviranih koncerata i festivala.  Pasi pronalaze sebe u melodičnom punk-rocku te njeguju tradiciju punk pokreta  preko 15 godina.

Očekujemo odličan live nastup, a vi dođite i uvjerite se zašto su jedan od najboljih riječkih punk bendova.

 • Septica (Vinkovci) 

Kultni sastav Dubravka Matakovića, osnovan 2008. godine, kombinacija death metala i hip hopa. Poznati po originalnim, eksplicitnim i duhovitim tekstovima te urnebesnim scenskim nastupima i kostimografiji, rijetki su dokaz da je humor u hrvatskoj glazbi živ i zdrav. Uvjereni smo da uz njih nikako nećete ostati zakinuti za gomilu smijeha i zabave.

 • Đubrivo (Split)     

Jedan od najpoznatijih splitskih punk/heavy metal sastava. Tekstovi su im provokativni, crnohumorskog karaktera s pomalo montipajtonovskim crtama apsurda. Za sve one  koji nisu čuli Đubrivo ili doživjeli live svirku, ovo je idealna prilika jer su žestoka svirka i paklena atmosfera zagarantirani.

 • Piknik (Novi Sad)

Novosadski Piknik, muzički je projekt Gos’n Bandara, nastao 1995. godine kao isključivo studijski rad. Žanrovski neopredijeljen, miješa sve moguće pravce, od šlagera, hip-hopa, industriala, hard-core punka do trash metala i folka.  Piknik ima svoj karakterističan zvuk te ironične i izuzetno duhovite tekstove.

Ne sumnjamo u dobar provod!

Nedjelja,26.05.2013.

 • Magic The Gathering Legacy turnir

Početak turnira u 10:00 sati.

Kotizacijaza sudjelovanje na turniru 100 kn

Magic je kartaška fantasy igra koja zahtjeva od igrača brzo i strateško razmišljanje kako bi pobijedio svog protivnika. Trenutno ga u svijetu igra više od 10 milijuna igrača, a uz lokalne turnire postoji i cijela mreža turnira koja kulminira s Pro Tour turnirima gdje je prva nagrada čak 40.000 dolara. U sklopu MUF-a održat ćemo Legacy turnir na koje se nadamo okupiti najbolje igrače iz cijele Hrvatske, a možda i neke posjetitelje iz susjednih zemalja.  Kako će ovo biti izrazito kompetativan turnir kotizacija za turnir iznosit će 100 kn, ali će zato i nagrade biti izuzetno privlačne.

 • League of Legends LAN PARTY od 16:00 sati

Sudjelovanje je besplatno.

League of Legends LAN PARTY organiziran je isključivo radizabave za sve one koji su željni gejminga u mreži.  Svi zainteresirani mogu donijeti i svoja racunala.

 

Ulaznice:

Petak  20 kn na blagajni Kluba

Subota 50 kn u pretprodaji / 60 kn na blagajni Kluba na dan Festivala.

Izložbe i program na otvorenom su besplatni.

 

 

 

Na žalost nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar :).

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Popunite polja obilježena *

Možete korisiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*